fbpx

En una cursa d’altíssim nivell amb nombroses millors marques personals per als participants, els dos atletes internacionals s’han imposat a la cursa amb dos destacats registres de 16’14” i 14’00” respectivament.

Els guanyadors Oukhelefen i Galimany a l’entrega de premis 📸 @dmeumann

La cursa, que s’ha disputat sota un rigorós control de les mesures d’higiene i prevenció que requeria l’esdeveniment, ha començat a un ritme vertiginós en ambdues categories.

A la cursa masculina, la llebre ha portat el ritme de forma excel·lent durant 1,5km a ritme de menys de 2’48” el km. Un cop la llebre ha finalitzat les seves funcions, els dos grans favorits Abdessamad Oukhelfen (Playas de Castellón) i la jove promesa local Santiago Catrofe (CA Sta Cristina d’Aro) han protagonitzat un gran duel que s’ha decantat del costat de l’atleta del Playas de Castellón. Catrofe ha finalitzat amb 14’13”. En tercera posició ha arribat l’atleta de l’AA Catalunya Mourad Mounin amb 14’25”, Xavier Badia (AA Xafatolls) ha finalitzat 4rt amb 14’29” i l’especialista en Trail Running Oriol Cardona (CN Banyoles) 5è amb 14’42”.

A la cursa femenina, domini des dels primers metres de la mundialista Marta Galimany (FC Barcelona) que ha dominat la prova de principi a final, marcant un ritme incontestable al voltant dels 3’10”-3’12” el km i que per ben poc no ha aconseguit el seu objectiu principal de trencar la barrera dels 16’. Per darrere, un nombrós grup perseguidor ha viscut diversos duels de altíssim nivell. En 2a posició ha arribat a meta la atleta Bàrbara Ramón (AA Catalunya) amb un temps de 17’08” seguida de ben a prop en tercera posició de la jove Laura Rodríguez (Lleida UA) amb 17’10” i del duel entre la Campiona i Sots-Campiona de Catalunya cros Sots 20 Maria Casals (CA Canovelles) i Carlota Rodés (CA Canaletes-St Martí) amb 17’50” totes dues.

Sense dubte un gran Campionat i una gran experiencia pels organitzadors! Volem agraïr a l’ajuntament de Santa Cristina, el Club Atlètic Santa Cristina i la Federació Catalana d’Atletisme haber fet aquest esdeveniment possible!

FOTOS DEL 5k SANTA CRISTINA D’ARO -7è CAMPIONAT DE CATALUNYA

https://photos.app.goo.gl/oEWjGsfs7tPNLBAb9